المقادير:
3 حبات اندومي(شعيريه مقليه اللون الابيض)
1بصله صغيره تقطع جوانح
1جزره تقطع اعواد
2ورقة ملفوف يقطع طوال
1حبه صغيره فلفل رومي يقطع اعواد
ليمونه صغيره
الطريقه::::::
اول شئ تحطوا شوية زيت ع الصاج(لا تستخدمي زيت الاندومي)
وبعدين حطوا البصل شويه لاتخلوه يستوي وبعدين حطوا الجزر والملفوف والفلفل الرومي واعصري اليمونه وحطي معاه بهارات الاندومي واهم شئ (الصويا السوداء) لا تنسوها
قلبيه 7 دقايق واقفلي النار اسلقي المكرونه وصفيها كويس من المويه وبعدين
حطي الخلطه عليها وبالعافيه
ا
تمنى تعجبكم"""""""""""
استنى ردكم.....................